Magus, Retseptid

Kihiline mustika-mango-banaani maius

banaani-mustika-maius

Kes ütles, et magustoit ei või olla lihtne, minimalistlik ja ülimalt tervislik? See puuviljamaius kinnitab, et lihtsuses peitub võlu ja võlu peitub lihtsuses. Meditsiinimeediumi retseptivaramut uurides jäi see koheselt silma oma pilkupüüdva ja mesimummu meenutava välimusega ning olen kindel, et kui mõni laps veel värsket atraktiivseks ei pea, siis siin on viis, kuidas teha puuviljad eriti lõbusaks.
Samuti on tegemist hea toiduga, mida serveerida näiteks külalistele, erinevatel üritustel, sünnipäevadel jne. Pista see natukeseks sügavkülma (kuid ära lase läbi jäätuda) ning serveeri jäätise asemel.
Viib keele alla!

Kogus: 3-le
Valmistusaeg: 15 min aktiivset aega + 1h-üleöö külmkapis
Raskustase: kerge

  • 2 keskmist mangot
  • 350 g metsmustikaid
  • 3-4 banaani
  • 1,5 spl toormett

Kuidas teha kihilist mustika-mango-banaani maiust?

Blenderda mango viljaliha ning aseta kõrvale. Blenderda ka metsmustikad koos meega. Viiluta banaanid ning laota kõik komponendid kihiliselt meelepärasesse kaussi, klaasi, pokaali või purgikesse. Pane maius mõneks tunniks külmkappi ning naudi jahedalt.

Originaalallikas: Tegemist on Meditsiinimeediumi retseptiga

Lisa kommentaar