Arbuusimahl

Särtsakas arbuusimahl punase tšilliga

Lisa suvepäevadesse mõnusalt vürtsi särtsaka arbuusimahlaga! Magusalt mahlane arbuus, magushapukas õun ja värskendav münt koos sutsukese tšilliga on kombo, mis sel suvel kindlasti ära proovida! Lisaks imelisele maitsele pakatab see särtsakas suvejook vitamiinidest, kosutab keha ja vaimu ning aitab sinu immuunsüsteemi tugevana hoida. Ühtlasi omab arbuusijook ka keha puhastavat toimet ning toetab jääkainete väljutamist organismist.  Proovi järgi! 

Kogus: 1-2 mahlasõbrale 
Valmistusaeg: 10 minutit 
Raskuaste: kerge
Valmistamiseks vajad: 

  • 400 g arbuusi 
  • ¼ värsket laimi
  • ca 3 g värsket punast tšillit 
  • 3 g värsket münti 
  • 30 g õuna 
  • 10 g toorest peeti (valikuline, soovi korral)

Kuidas arbuusimahla valmistada? 

Pese, koori ja tükelda puuviljad ning surista mahlapressi abil mõnusaks mahlaks. PS! Soovi korral võid laimist mahla ka otse klaasi pigistada.

image_pdfimage_print

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.