Lihtne ja kreemine toorsupp - roheline spinatisupp
Spinatisupp

Siidiselt pehme, ülitervislik ning maitsev spinatisupp. See retsept on inspiratsiooni saanud Meditsiinimeediumi spinatisupi retseptist, kuid hõlmab endas pisut rohkem kreemikust ja on tunduvalt maitseküllasem. Nii superhea, et sobib lausa igapäevaseks lõuna või õhtusöögiks.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 15 minutit
Raskusaste: kerge
Vaja läheb: 

  • 3 ploomtomatit 
  • 1 pakk beebispinatit 
  • 1 sellerivars
  • 1 apelsin 
  • 1 väike küüslauguküüs
  • maitse järgi värsket koriandrit või basiilikut 
  • ½ avokaadot 
  • veidi vett (sõltuvalt sellest millise tekstuuriga suppi soovid)
  • maitse järgi meresoola ja pipart 

Kuidas teha? See on imelihtne! Pista kõik koostisosad blenderisse ning töötle kuni meelepärase tekstuuri saavutamiseni. Mida kauem segu töötled, seda siidisema tekstuuriga supi saad! 😉 Soovi korral maitsesta supp natukese soola ja pipraga. Serveeri värskete ürtidega ning naudi!

Mõnus tervendav spinatisupp juba ootab 🙂

image_pdfimage_print

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga