Angela tervenemislugu

Terapeutilise toitumise tervenemislugusid on ülemaailmselt kogunenud juba miljoneid kui mitte kümneid miljoneid. Julgemad tervenejad jagavad oma lugusid ka sotsiaalmeedias ning seepärast ongi sul hea võimalus üht järjekordset tervenemislugu meie blogis eesti keelde tõlgituna lugeda.

Jagame täna Angela tervenemislugu. Tõlge on tehtud Angela ingliskeelsest Instagrami postitusest.

Angela tervenemislugu

Olles elanud kogu oma elu kroonilise haiguse käes, olen ma proovinud peaaegu iga tabletti, iga raviprogrammi, meetodit, dieeti, treeningkava ja tehnikat, mis maailmas leidub. Holistilise ravi praktiseerijana on mul avanenud võimalus õppida tervise ja heaolu kohta ning aidata kliente, kuid mul oli keeruline seda iseenda elus saavutada.

Nagu paljud kroonilise haigusega elavad inimesed, uskusin ka mina, et mu keha ründab iseennast. Seda lauset kordasid mu arstid tihti.

10-aastaselt diagnoositi mul Hashimoto türeoidiit. Olen veetnud kogu oma elu uurides ja katsetades. Mitte miski ei toiminud ja ma olin juba kaotanud lootuse. Minu valud, väsimus, põletik, tujukõikumised, viha, depressioon, sõltuvused, uued sümptomid ja pidevad haiguspuhangud olid väga rasked taluda. Iga aastaga läks olukord hullemaks ja ma olin kõigest 30 aastat vana. 2018. aastaks ei tahtnud ma enam oma kehas elada.

Kui sa langed sügavaimasse madalseisu, siis see on väga hirmuäratav ja tume koht. Minu Inglid murdsid aga läbi piisavalt selgelt, et kuuleksin nende meeldetuletust: mäletad seda Anthony Williami tüüpi, kellel on raamat kilpnäärmest? Hästi, ütlesin. Ma ostan veel ühe kilpnäärme raamatu ja vaatan, mis seal räägitakse. Sain selle raamatu 2018. aasta jõulukingiks.

Ja ma olin täielikult pahviks löödud. 2019. aasta jaanuaris olin ma valmis pühenduma ühe kuu @medicalmedium kilpnäärmeravi protokollile. Mul ei olnud korralikku blenderit ega isegi mahlapressi. Laenasin need sõbralt. Viisin väga palju muutusi sisse, sest olin meeleheitel. Mängus oli minu elu. Paari nädalaga märkasin muutusi oma kehas ja oma meeleseisundis, ning kui kuu aega oli möödunud, otsustasin ma Anthony soovituste järgimisega ka edaspidi jätkata. Tulemused olid HÄMMASTAVAD! Kaks aastat hiljem – vaevu elus püsimisest on saanud õitsemine! Iga päev tunnen end õnnistatuna ja tänulikuna info eest, mis päästis mu elu. Olen tänulik sellele kogukonnale, kes on mind ergutanud ja
toetanud. Ma olen tänulik võimaluse eest aidata teisi.

Ma tavatsesin ärgata viha, depressiooni ja piinava valuga. Nüüd ärkan ma vabadustundega oma kehas, rahuga oma meeles ja kire, eesmärgitunde ning tänulikkusega. Tõepoolest on olemas lootus. Tervenemine on võimalik. Me oleme seda väärt.

Allikad

image_pdfimage_print

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga