Kirjeldus
Nii nagu Eestis on kartul, on Lõuna-Ameerikas, Aasia riikides ja Aafrikas üheks põhitoiduks Cassava ehk Manioki taime juur. Kõrge kalorisisaldus ning kahjutu (gluteenivaba) koostis teeb temast hea igapäevatoidu.
Cassava taimest saadud jahu käitub küpsetistes sarnaselt nisule, andes neutraalse teralise tekstuuri. Cassava jahu on ideaalne abimees köögis, kui soovid teha gluteenivabu roogasid. Cassava jahu on gluteeni-, teravilja- ja pähklivaba.
Cassava jahu ja tapiokitärklist tehakse samast Cassava taimest, kuid valmistamisprotsess on erinev.
- Gluteenivaba alternatiiv küpsetamisel
- Ei sisalda pähkleid
- Sobilik küpsetistesse
- Neutraalse maitsega
- Pärit kontrollitud mahepõllumajandusest
Eha Roosileht –
Tere,
ma olen väga rahul selle jahuga, olen teinud selle jahuga muffineid, keeksi ja pannkooke ,imeline-kõik on väga hea ja imeline alati olnud.
Olen väga-väga rahul !
Ostan varsti jälle, sest kiirelt kaob riiulilt see jahu, vähemalt minu sahvrist küll 🙂