Spinatisupp

Spinatisupp

“Siidiselt pehme, ülitervislik ning maitsev spinati püreesupp.”

See retsept on inspiratsiooni saanud Meditsiinimeediumi spinatisupi retseptist, kuid hõlmab endas pisut rohkem kreemikust ja on tunduvalt maitseküllasem. Nii superhea, et sobib lausa igapäevaseks lõuna või õhtusöögiks.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 15 minutit
Raskusaste: kerge

Vaja läheb: 

  • 3 ploomtomatit 
  • 1 pakk beebispinatit 
  • 1 sellerivars 
  • 1 apelsin 
  • 1 väike küüslauguküüs
  • maitse järgi värsket koriandrit või basiilikut 
  • ½ avokaadot 
  • veidi vett (sõltuvalt sellest millise tekstuuriga suppi soovid)
  • maitse järgi meresoola ja pipart 

Kuidas teha? See on imelihtne! Pista kõik koostisosad blenderisse ning töötle kuni meelepärase tekstuuri saavutamiseni. Mida kauem segu töötled, seda siidisema tekstuuriga supi saad! 😉 Soovi korral maitsesta supp natukese soola ja pipraga. Serveeri värskete ürtidega ning naudi!